Професионални продукти за ноктопластика, декоративен маникюр и педикюр office@nails.bg

  • ВАЖНО! Уважаеми клиенти, уведомяваме ви, че от 1 октомври от настоящите цени в сайта www.nails.bg ще могат да се ползват само професионални маникюристи, от които еднократно ще бъде изискан сертификат доказващ професионална квалификация. След представяне на такъв, всеки професионалист ще получи индивидуален код, който да въвежда в сайта и който ще отключи специалните ни оферти за маникюристи.
  Не намирате вашите продукти с търсачката?
  Погледнете от ляво нашият каталог
  • Намерeте Nails.BG във FacebookНамерeте Nails.BG
   във Facebook ТУК
  • Как да поръчам
   повече от 1 (един) брой?

   От ляво на бутона "Поръчвам" има цифра 1 (едно). Кликнете върху нея и напишете желаното количество (например 2,3 и т.н.), след което кликнете бутона "Поръчвам". Така ще промените поръчаното количество във вашата поръчка.

   Как да пазарувам?

   Сайта не изисква Вашата регистрация.

   За да добавите артикул в поръчката си, просто кликнете бутона "Поръчвам".

   Можете да напишете количеството, което ще поръчвате в полето от ляво на бутона "Поръчвам". По подразбиране е 1 (един) брой.

   След като поръчате всички желани артикули по горепосочения начин, кликнете бутона "Купувам" за да ви ги доставим. За целта ще ви попитаме за име, телефон, email за контакт и адрес за доставка.

   Ако поръчате на стойност над 100 лв. получавате безплатна доставка за цяла България!

   Когато започнете да поръчвате, това упътване ще изчезне, а на негово място ще видите съдържанието на вашата поръчка, общата и сума, както и бутона "Купувам".

   Препоръчваме да се запознаете с Условията на доставка (ТУК), които са част от Общите условия (ТУК) за пазаруване в сайта

   Указаните цени са с начислено ДДС. Цената на продукта не включва цена за доставка.

   Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

  начало

   

  ;